Jupiduu – producentbanner
Jupiduu – logo

Jupiduu

Bag Jupiduu står Kai og Ken Buschmann, der ud af ren og skær nødvendighed og med stor succes har produceret indendørs og udendørs børnemøbler i nogle år. Jupiduu er synonym med bl.a. børnerutsjebaner og -vipper i høj kvalitet.


Jupiduu – gyngehest Jupiduu – gyngehest, i farven Blue Octopus 1.799,00 DKK *

Del
  •  Facebook
  •  Pinterest
  •  Google+
  •  Twitter
  •  E-mail

Legetøj til prinser og prinsesser

Bag Jupiduu står Kai og Ken Buschmann, der ud af ren og skær nødvendighed og med stor succes har produceret indendørs og udendørs børnemøbler i nogle år.

"Da min bror Kai og jeg ledte online efter en god børnerutsjebane til en datter af en nær ven, kunne vi ikke finde noget, hvor materialer, design og stil tiltalte os. Næsten hver eneste rutsjebane, vi fandt, var i billig plastik og mest til udendørs brug. Men vi ønskede virkelig at give Mia en smuk børnerutsjebane, som hun kunne lege på i sit værelse, når det regnede. Først og fremmest synes vi ikke rigtig, at en plastikrutsjebane er egnet til et stilfuldt børneværelse, og for det andet er børn i forvejen omgivet af alt for meget plastiklegetøj, så derfor skulle rutsjebanen være i bæredygtigt træ. Til sidst fandt vi den første og eneste børnerutsjebane i træ i en stor svensk møbelforretning. Kvaliteten var bestemt god, men der var stadig plads til forbedringer i designet. Vi kunne kort sagt ikke finde den rette rutsjebane!"Ken Buschmann

Derfor besluttede de to brødre at designe rutsjebanen selv med støtte fra den anerkendte produktdesigner Ralf Scheel. Scheel skabte en børnerutsjebane, der kombinerer funktionalitet, tidløst design og sjov med bæredygtigt træ.

Den hidtil mest kendte kunde var arvingen til den britiske trone, Prins George. I juli 2014 bestilte det britiske kongehus en rutsjebane i modellen 'Blue Whale' til hans 1-års fødselsdag. Ligesom Prins George skulle alle børn have mulighed for at føle sig som små prinser og prinsesser, når de legede med legetøj fra Jupiduu.

Side af Jupiduu