Producentbanner –  Just Mobile – 3840 x 1440
Just Mobile

Just Mobile

Just Mobile begyndte at designe de mest stilfulde accessories til bærbare computere ved grundlæggelsen i 2005. Det har hovedsageligt været de populære Apple-produkter, der har været i fokus hos Just Mobile siden iPhones og iPads kom på markedet.

Filter


Del
  •  Facebook
  •  Google+
  •  Twitter
  •  E-mail

Producenten Just Mobil begyndte at designe de mest stilfulde accessories til bærbare computere ved grundlæggelsen i 2005. Just Mobil har i henhold til deres mission primært lavet produkter til de populære Apple-produkter siden indførelsen af iPhones og iPads.

Virksomheden, som har base i Berlin, har siden da skabt flere prisvindende accessories. Xtand-holderen til iPhone er i dag at finde på skrivebordet hos mange Apple-entusiaster. Derudover tilbyder Just Mobile standere til bærbare, såvel som tilhørende accessories, som er præget af høj kvalitet og enestående design.

De eftertragtede priser, som virksomheden allerede har modtaget, bekræfter, at Just Mobile arbejder på sit design med krop og sjæl: Red Dot Award, iF Design Award og Good Design Award sender et klart signal. Just Mobile sørger for det perfekte samspil mellem form og funktion, og giver hvert produkt noget helt særligt: Det er kun på denne måde, at disse accessories bliver egnede til de kultprodukter, som de skal supplere.

Side af Just Mobile