Lyon Beton – Urban Collection

Lyon Beton – Urban Collection – banner


Designer Bertrand Jayr er ekspert i beton. Til Urban Collection fra Lyon Beton har franskmanden designet en lang række produkter i dette kendte materiale.

Lyon Beton Urban Collection omfatter flere produkter fra en blomsterkrukke til en wc-papirholder og et billede fremstillet i beton. Produkterne af Bertrand Jayr har en særlig evne til at falde ind med den øvrige indretning og tilfører hverdagens objekter en ny materiel og industriel dimension.

Humor og oprør går igen i mange af Jayrs skulpturelle kunstværker i beton. De fremstår meget grafisk uden at miste deres tilsigtede funktion. Kombinationen af form og funktion byder ofte også på aspekter, der har en social betydning eller stimulerer reflektion over moralske værdier.

Betonprodukter med karakter

Selvom beton i Urban Collection fra Lyon Beton af Bertrand Jayr er et usædvanligt materiale til hverdagens objekter, har det samtidig mange fordele. Beton har de perfekte egenskaber, når design af former og overflader skal have frit løb. Selv, hvor vi ikke forventer det:

Selv billeder kan fremstilles af det grove materiale. Gennem sit tidløse udtryk giver beton gode anvendelsesmuligheder både ude og inde. Under fremstillingsprocessen bliver hvert produkt i Lyon Betons Urban Collection unikt på grund af de mange små detaljeforskelle i materialet. Små bobler og små farveforskelle giver hvert produkt personlighed og en egen karakter.