May grey - banner
Maigrau

Maigrau

Maigrau er en producent fra Tyskland, grundlagt i 2007 af Nik Back og Alexander Stamminger. Virksomheden producerer møbler, belysning og tilbehør som udelukkende er fremstillet af naturlige materialer.

Filter 

Farver  
Hovedkategori  
Sortér: Mest populær  


Maigrau møbler, belysning armaturer og tilbehør - naturlig elegant

Maigrau er et tysk-baseret selskab, der blev grundlagt af Nik Back og Alexander Stamminger i 2007. Maigrau har til formål at lave produkter udelukkende fremstillet af naturlige materialer. Unikke møbler, belysning og tilbehør som fremstilles efter bedste viden og bevidsthed i samarbejde med innovative håndværksvirksomheder i Tyskland. For at sikre en perfekt proces, er brugen af syntetiske materialer og stoffer reduceret til et minimum fra produktionen på emballagen.

Maigrau skaber en tidløs og elegant vifte af høj kvalitet og holdbart design. Ud over de reducerede møbler er specielt Luca lighting kollektionen meget populær. Den indeholder fem lamper, hver enkelt fremstillet til en specifik pladssituation - en bordlampe, gulvlamper i forskellige størrelser og en væglampe. Alle lamperne imponerer med deres enkle, men stadig elegante linjer.

Side af Maigrau