maigrau

Producent fra Schwäbisch Hall, der blev grundlagt i 2007 af Nik Back og Alexander Stamminger og siden da har produceret møbler, lamper og tilbehør fra udelukkende naturlige tyskfremstillede produkter, der ønsker at undslippe den ensartede grå.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Sortér: Mest populær  


Maj grå møbler, lys og tilbehør - naturligt elegant

Maigrau er et Schwäbisch Hall-baseret firma, der blev grundlagt af Nik Back og Alexander Stamminger i 2007. Maigraus mål er at fremstille produkter udelukkende fra naturlige materialer. De unikke møbler, lys og tilbehør flygter ud fra den ensartede grå og fremstilles efter bedste viden og tro på samarbejde med innovative håndværksvirksomheder i Tyskland. Brug af syntetiske materialer og stoffer reduceres til et minimum fra produktion til emballage for at sikre perfekt forarbejdning.

Sådan skaber Maigrau et tidløst og elegant sortiment med høj kvalitet og holdbart design. Ud over reducerede møbler og innovative opbevaringsposer er Luca Lighting-kollektionen især populær. Det består af fem lys, der hver er skabt til en bestemt rumsituation - en bordlampe, gulvlamper i forskellige størrelser og en læselampe. Hvert design overbeviser med et ligetil og samtidig elegant designsprog.

Side af maigrau