nomon

Målet med nomon ure er at producere ekstravagante ure i høj kvalitet med unikt design og uovertrufne tekniske funktioner.

Filter 

Farver  
Sortér: Mest populær  


Nomon ure: Vægurets tilbagevenden

nomon er en af de førende producenter af ure. Urene sælges i mere end 80 lande over hele verden og kan anvendes i hjemmet, på kontoret eller i offentlige rum. nomons hensigt var at designe ekstravagante ure i høj kvalitet, der er karakteristiske for deres design og funktion.

Håndlavede og unikke ure

nomon ure fremstilles på virksomhedens eget værksted i Barcelona, og forbindelsen mellem tysk innovativ urteknik og et enestående spansk håndværk skaber et langtidsholdbart produkt. Hvert ur er derfor håndlavet. De udvalgte kvalitetsmaterialer kombineres omhyggeligt for at skabe et unikt ur.

Minimalistisk design møder eksklusive materialer

José Maria Reina er designer hos nomon. Hans designs er innovative og sublime i deres form samt i valget af materialer.
Hans færdigheder fremmer urets æstetiske værdi og forvandler det fra et hverdagsprodukt til et designerobjekt. Vægure har takket være ham genvundet deres ry som værende et prestigefyldt og dekorativt element. Han definerer sine ure som møbler, der ikke kun viser tiden, men som også måler rytmen af deres egen eksistens.

'Uanset hvor enestående hvert materiale er, kan det blive til et fantastisk og elegant objekt' , forklarede designeren, der elsker at eksperimentere med nye og enestående materialer til nye designs.

Side af nomon