Phos

Phos' design fokuserer på det væsentlige og er tidløst, funktionelt og enkelt. Virksomheden ønsker med sine produkter at kunne tilbyde de bedste og mest pålidelige funktionelle løsninger til ethvert behov.


Ingen produkter fundet.

Phos fremstiller beslag i rustfrit stål. Arkitekten Andreas Winkler, der udviklede et modulært system med beslag af rustfrit stål, er idémanden bag konceptet, og han grundlagde virksomheden i 1995. Inspireret af arkitekter og håndværkere fortsatte Phos sin udvikling. Siden juli 2008 har selskabet drevet virksomheden under navnet Phos Design GmbH med den administrerende direktør og partner Mario Erich Grundmann i spidsen.

Phos' design fokuserer på det væsentlige og er tidløst, funktionelt og enkelt. Virksomheden ønsker med sine produkter at kunne tilbyde de bedste og mest pålidelige funktionelle løsninger til ethvert behov. Det er derfor, at selskabet samarbejder med arkitekter, forhandlere og håndværkere og udelukkende fremstiller sine produkter i Tyskland.

Hvert produktionstrin udføres med høj præcision. Den sidste hånd på værket får de bedste egenskaber frem i materialerne, tilfører en silkeagtig glans og gør overfladerne af rustfrit stål behagelige at røre ved. Phos mål er at forblive blandt de bedste virksomheder inden for beslag af rustfrit stål, hvad angår kvalitet og design. Dette underbygges af adskillige internationale priser, herunder iF Design Award og Red Dot Design Award.

Side af Phos