Producentbanner – Retap – 3840 x 1440
Retap

Retap

Retap blev i slutningen af 2009 grundlagt som et skandinavisk firma af fire erfarne og hårdtarbejdende forretningsfolk, som havde sat sig det mål at erstatte PET-flasker og plastikbægre med genanvendelige drikkeflasker.Del
  •  Facebook
  •  Pinterest
  •  Google+
  •  Twitter
  •  E-mail

Retap blev i slutningen af 2009 grundlagt som et skandinavisk firma af fire erfarne og hårdtarbejdende forretningsfolk, som havde sat sig det mål at erstatte PET-flasker og plastikbægre med genanvendelige drikkeflasker.

Der produceres mere end 15 millioner tons plastikaffald hvert år, hvoraf størstedelen er plastikflasker. Genanvendelsen koster lige så meget olie, som en million biler bruger, uden at medregne omkostningerne til transport af vandflaskerne.

I modsætning til de frugtesløse teoretiske diskussioner om øget miljøbevidsthed kommer Retap med en praktisk løsning. Det unge firma tilbyder med deres drikkeflasker bæredygtige alternativer til erstatning af plastikflasker.

Retap fokuserer på bevidst, sundt og miljøvenligt drikkevand, uden at man af den grund skal give afkald på design og stil.

I øvrigt: Retap er en sammensætning af "Refill – tap water" (genopfyld – vand fra hanen), eftersom de miljøvenlige flasker hjemmefra fyldes med postevand, som i Norden er af en særdeles god kvalitet. Dette bruger desuden 2.000 gange mindre energi end kildevand fra supermarkedet. Desuden kan man risikere, at der trænger giftstoffer fra flasken over i vandet, hvis man bruger PET-flasker mere end én gang.

Side af Retap