ROK

ROK har som målsætning at tilbyde verden den bedste og alligevel enkleste kaffemaskine.ROK har som målsætning at tilbyde verden den bedste og alligevel enkleste kaffemaskine. Espresso har været populær overalt i et århundrede – der skal to ting til at skabe den perfekte smag:

Højt tryk og 90˚ varmt vand, fordi kogende vand giver kaffen en bitter smag. Normale kaffemaskiner er enkle, men de opfylder ikke begge betingelser.

Ud fra denne viden begyndte ROK (dengang kaldet Presso) at søge efter en metode til at skabe den perfekte kaffe, som samtidig skulle være nem at tilberede. Efter at have udviklet mange prototyper lykkedes det: Endelig lykkedes det at skabe et apparat til tilberedning af exceptionelt god kaffe. ROK inkluderede en masse designdetaljer, så det at tilberede kaffe næsten kan betragtes som et ritual.

Det at lave kaffe på en ROK kaffemaskine er næsten som at spille på et instrument: individuelt, kunstnerisk og æstetisk. Og ROK er i høj grad opmærksom på miljøbeskyttelse: Kaffemaskinerne fra den britiske producent er fremstillet af genanvendelige materialer, og de kører uden strømforbrug. Alle disse innovative detaljer og principper har gjort det muligt for ROK at vinde adskillige priser, herunder den berømte Good Design Award. Du går ikke galt i byen med ROK – den perfekte kaffe.

Side af ROK