Suck UK

Suck UK producerer møbler, lamper, dekorationsgenstande og accessories med et unikt og karakteristisk design. Den unge virksomheds enkle, men originale og humoristiske design adskiller sig fra konkurrenternes.Suck UK producerer møbler, lamper, dekorationsgenstande og accessories med et unikt og karakteristisk design. Den unge virksomheds enkle, men originale og humoristiske design adskiller sig fra konkurrenternes.

Historien om Suck UK begynder med det arbejde, som dets grundlæggere Sam og Jude udførte for andre virksomheder. Selve brandet Suck blev grundlagt i 1999. Designerne udviklede oprindeligt produkter, som de selv kunne lide sig, fremstillet af gængse eller usædvanlige materialer med en kraftig luminans i puristiske former, som skulle tiltrække sig opmærksomhed. Desuden var det vigtigt at finde en billig produktionsmetode, og derfor eksperimenterede designerne med forskellige materialer og teknikker.

Suck UK teamet arbejdede på deres design om natten uden støtte udefra og arbejde for deres arbejdsgivere om dagen for at betale regningerne. Det var hårdt arbejde, men også meget lærerigt. Den smule penge, designerne havde tjent, fik dem til at beskue deres miljø med nye øjne, og de begyndte at anvende de materialer, der nu lige var for hånden.

De bemærkede snart, at deres eget hjem og især deres køkken ikke var egnet som værksted. De flyttede derfor til et tomt lokale i en besat bygning i Primrose Hill, som kunne fungere som værksted og den nærliggende telefonboks som kontor. De første seriøse prototyper fra Suck UK så dagens lys på denne tid. De nye produkter viste sig at være velegnede til Londons gallerier og klubber. Men designerne ønskede at erobre folket og deres hjem.

Det var nogle problemer ved fraflytningen fra den besatte bygning, men Suck UK teamet besluttede sig nu for at opsige deres job og fokusere på design og deres eget brand. I dag har Suck UK hjemme i Londons East End. Produkterne består af forskellige materialer og er meget forskellige fra hinanden.

Side af Suck UK